Livet med en Jack Russell terrier

Livet med en Jack Russell terrier »


Find tid til at lege eller træn med din hund.


Man kan sagtens have en Jack Russell terrier i byen, men man skal da sørge for at indlægge tid til leg og opgaver. Det er nøglen til succes med disse små terrorister.
To Jacks fordobler glæden.

Hvis du overvejer at eje mere end én Jack Russell terrier - de vil underholde dig - og hinanden - i timevis! En han og en tæve vil oftere blive bedre venner en to af samme køn, men det betyder selvfølgelig, at man skal være opmærksom i forbindelse med løbetider. 


To hunde af samme køn ??? - SE HER

Du vil opleve at de i perioder vil lege fuldt optaget af hinanden, de vil motionere, give hinanden modspil og støtte sig til hinanden.


MEN husk Jack Russell terrieren elsker mennesker og har brug for at være sammen med dig.

 


Værdsættelse af en indhegnet have

Det er at foretrække fordi din Jack så har mulighed for at have et rum hvor den kan lege, hoppe og lege i kontrollerede rammer. Og på denne måde kan hunden i større omfang underholde sig selv og fritage dig lidt fra opgaven.


Leg apporterings lege. Inkludér din Jack i så mange aktiviteter som muligt. De elsker at udforske nye steder og møde nye mennesker.   


Skal du nogen steder og du kan vurdere at du gerne må have din hund med, så tag den endelig med. 


Alle der møder Jacken vil overraskes over deres intelligens og evne til at løse diverse problemer.


Husk du vil finde de samme lege kedelige længe før din Jack Russell. Du behøver ikke stille krav til dig selv om at være kreativ og vedvarende finde på nye lege. Næ grib du bare yndlingsbolden eller en gammel sok til at lege en trække-leg. Efterfølgende vil din hund sikkert putte sig op af dine fødder - et hvert tilfælde et par minutter. Hi hi.


Giv din hund diverse tyggeben eller legesager, men sørg for at legesagerne er skabt til stærke kæber, så din hund ikke på nogen måde kan komme til skade.Den intelligente hund kender til selvbetjening ... 

Tag på udflugter:

 


•         simple ture rundt i kvarteret.


•         ture til den nærmeste park


•         tage i hundeskov


•         tage på stranden


•         lade din Jack lave mark-ræs.


•         brug skoven som motionsbane


•         læg godbidssporDe fleste adfærdsproblemer opstår hvis hunden er understimuleret.En aktivitet Jack Russell terrierne også elsker er Lure Coursing.

Se videoen med Amy's Choice Quest for the Brave (Pien)
Guide i omgangen med en hund (Generel)

Vær opmærksom på at der er ting man skal gøre med varsomhed overfor sin hund og især en fremmed hund. Her finder du en guide i billeder - klik her.Børn og Jack Russell terriere. Billederne taler vist for sig selv

(Husk den gensidige respekt)